De gode ting findes
Ingen produkter i kurven
Menu
Hjem » Om os

Idéen bag de gode ting

Aletheia er en butik for de gode ting og det gode håndværk. Det er en spade der er smedet i hånden med synlige spor af hammeren. Det er et par lædersko, som efter mange års brug har fået en patina, som gør dem enestående. Det er brødknive, som er slidt fordi den år efter år har skåret familiens brød. Ting der skaber glæde fordi de bruges. Ting som vi har lyst til at vedligeholde og reparere og som vi måske endda kan aflevere til den næste generation.

Udvalgt

Hos Aletheia gør vi os umage for at finde ting, der kan få en meningsfuld plads i vores hverdag og blive en del af vores liv. Vi har gjort det til vores opgave at finde disse ting, hvor nogen har gjort sig umage med at fremstille noget, der kan blive en del af en hverdag og bringe os glæde igen og igen. Ting der kan bruges og ikke bare forbruges. Vi holder af godt håndværk og af de mange fabrikanter der gør sig umage for at forme klassiske materialer der var vist deres værd. Træ, læder, glas og metal, men også nye materialer, som kan genanvendes og samtidigt har de kvaliteter der skal til for at kunne fungere på  lige fod med de traditionelle.

Udvalgt

Hos Aletheia er vi ikke billige, men vi er rimelige. Vi tror ikke på at den laveste pris nødvendigvis er den bedste, hvis det betyder at presses til en produktion der går på kompromis med kvalitet, holdbarhed eller . Men vi tror heller ikke på at en høj pris er det samme som kvalitet. I stedet søger vi varer der laves med omhu og til en pris der afspejler de reelle   omkostninger. Hvis man leder grundigt blandt de titusindevis af små og mellemstore virksomheder der  Ofte vil man blive forbavset over hvor rimelig prisen på høj kvalitet kan være. 

Vores hverdag er fyldt med redskaber og det kan svare sig at give dem den opmærksomhed, som de fortjener

Med venlig hilsen

Aletheia

Scroll til toppen