De gode ting findes
Ingen produkter i kurven
Menu
Hjem » Returvarer

Hvis du fortryder

Når du handler på nettet  hos Aletheia har du normalt 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet. Det kan du gøre her:

Kontakt os

Herefter kan varerne sendes tilbage til:

Aletheia
H. A. Clausensvej 18
2820 Gentofte

Vedlæg en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb, for eksempel din faktura.
Derudover vil det lette ekspeditionen, hvis du vedlægger en udfyldt returformular, som du finder her

Hent returformular her

Varen skal sendes retur hurtigst muligt efter, at du har givet besked om fortrydelse, og senest 14 dage efter, du har fortrudt. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav og varen må ikke være taget i brug, dvs. du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

 Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

Nogle varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten, og det vil fremgå i bestillingsforløbet.

På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller man kan miste sin fortrydelsesret. Vi giver besked i ordrebekræftelsen, hvis der er varer, hvor fortrydelsesretten ikke gælder, fx på grund af varens art, eller hvor du kan fortabe din fortrydelsesret ved at bryde plomberinger.

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet.
Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

Bemærk:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi

– du reelt har taget varen i brug,
– den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,
– du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på
– du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm

Reklamationer

Ved reklamtion bedes du som udgangspunkt sende en os en besked om reklamtionens art og angive ordrenummeret på denne kontaktformular: 

Kontakt os

Vi vil hurtigst muligt besvare din henvendelse med yderligere oplysninger om hvordan du returnerer varen.

Med venlig hilsen

Aletheia

Scroll til toppen